Over huwelijken en seks vanuit christelijk perspectief

Genieten van hete seks in de hitte

Vrijen in de hitte: genieten van seks in de zomer

Het is zomer in Nederland, en niet een klein beetje ook. Al wekenlang is het ronduit heet. Aan de ene kant heerlijk, aan de andere kant blijkt na wekenlang hitte dat we er niet aan gewend zijn. We gaan laat naar bed, er is geen koel plekje meer in huis, en zweten zonder er wat voor te doen. Hoe kun je nou met deze hitte ook nog van seks genieten?

Genieten van hete seks in de hitte
Bron: Pexels

Met praten over seks ben je onderweg naar betere seks!

Waarschijnlijk heb je wel een bepaald plaatje in je hoofd hoe je ideale vrijpartij eruit zou moeten zien. Dat is vast niet moe en plakkerig van de warmte… Als je dan toch nog laat samen buiten zit, deel dat plaatje eens met je geliefde. Met praten over seks, zijn jullie onderweg naar betere seks. Als je van elkaar weet waar je seksuele verlangens liggen, kun je beter de behoefte van je geliefde vervullen. Ook in de hitte van deze tropische zomer. Hieronder nog wat ideeën van mijn kant, maar ik ben ook benieuwd naar jullie tips!

De lat wat minder hoog

Seks is belangrijk! Ook in de vakantie, in de hitte van de zomer, of als jullie moe zijn. Wees creatief, houd het luchtig, en leg de lat eens wat minder hoog. Misschien is je ideaalplaatje niet haalbaar, maar wat zijn jullie mogelijkheden om ondanks verhitte omstandigheden toch intiem te zijn samen? Laat het initiatief niet alleen bij je man, seks is ook voor jou, en jullie huwelijk is van jullie samen! Dacht je dat je te oud was om met water te spelen? Koop voor jullie allebei een hip waterpistool, en houdt een watergevecht. Als jullie allebei afgekoeld zijn moeten die natte kleren toch uit…. 😉

Seks onder de douche

Vrijen onder de douche is heerlijk met dit weer! Al het zweet eraf spoelen, en elkaar heerlijk insoppen. Seks onder de douche is anders dan in bed, dus geef jullie zelf de tijd om het te leren. Lach er samen om als het niet in één keer lukt, en probeer het gewoon nog eens. Ook met je handen of je mond kun je je geliefde natuurlijk geweldig laten genieten, ook onder de douche! Ideaal met deze hitte!

Seks in bad

Met dit weer denk je misschien eerder aan een zwembad dan aan een gewoon bad. Helaas zullen de meeste mensen niet in het bezit zijn van een zwembad met genoeg privacy om er ook lekker intiem te kunnen zijn. Heb je wel een bad in je badkamer? Dan kun je toch heerlijk genieten van een koel bad, en als je bad ruim genoeg is, waarom er dan niet samen van genieten? Ook hier is een beetje creativiteit nodig om tot een vrijpartij te komen, maar waar een wil is, is een weg! Intimiteit is niet gebonden aan jullie bed, of aan een standje met het licht uit. Geniet van elkaars bloot, en dat kan prima in een bad!

Probeer eens een ander standje

De meest gebruikte standjes brengen veel lijf-op-lijf contact met zich mee, wat op zich natuurlijk heerlijk is. Helaas geeft dat met deze hitte vooral veel gezweet en plakkende lijven. Gelukkig zijn er heel veel mogelijkheden om samen intiem te zijn, en daarvoor hoef je echt niet perse een slank en lenig lijf te hebben. Een geweldige inspiratiebron hiervoor, en zonder aanstootgevende plaatjes(!) is christianfriendlysexpositions.com (engels). Hier kun je kiezen uit meer dan 200(!) standjes en posities om samen seks te kunnen beleven. Voor de hitte zou je bijvoorbeeld kunnen kijken naar de orale standjes voor hem of voor haar. Maar ook met een “gewoon” standje als bijvoorbeeld de “Cowgirl” heb je veel minder last van de hitte.

Hoe dan ook, met wat creativiteit kun je best hete seks hebben in deze hittegolf! Wat zijn jullie tips voor intimiteit tijdens deze hitte?

Als je bij bol.com koopt via deze link, steun je deze blog!

Vertel het verder!

Vorige

Boekrecensie “Zo verbeter je je seksleven” – Kevin Leman

Volgende

Kokosolie: Onmisbaar op jullie nachtkastje!

  1. Wiert Paul Berghuis

    Misschien met dit warme weer eens seks in de vrije natuur of in de achtertuin o.i d.?

  2. Wij hebben een zwembadje, dat heel beschut ligt 😉 Een opblaasbad met fitnessmat eronder kan natuurlijk ook. Lekker zacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén