Ga goed voorbereid jullie huwelijk in!

Heb je trouwplannen? Om je bruiloft tot de mooiste dag van je leven te maken stoppen jullie er natuurlijk veel tijd en energie in. Maar vergeet niet om ook in de voorbereiding van jullie huwelijk goed te investeren! Een goede manier daarvoor is de Premarriage Course.

Promo Premarriagecourse

Wat is de Premarriage Course?

De Premarriage Course kun je zien als een investering in je relatie. Als jullie gaan trouwen, is deze cursus een goede voorbereiding op jullie huwelijk. Hopelijk gaat jullie huwelijk een leven lang mee, dus het is goed om je daarop voor te bereiden.

De cursus bestaat vaak uit 5 avonden waar de focus ligt op jullie twee. Hoewel je de cursus tegelijk met andere stellen doet, voer je jullie gesprekken altijd met z’n tweeën. Een cursusleider leidt de avonden in en tijdens elke avond staat een thema centraal. De thema’s zijn:

  1. Communicatie
  2. Toewijding
  3. Conflicten oplossen
  4. Liefde levendig houden
  5. Gedeelde doelen en waarden

Na de cursus heb je meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie. Je bent op een leuke en creatieve manier een stap dichter naar elkaar toegegroeid.

Voor wie?

Ben je al meerdere jaren samen en denk je serieus na over de toekomst?
Heb je misschien al een datum geprikt voor je huwelijksdag?
Heb je net een relatie –of scheiding– achter de rug en start je met een nieuwe relatie?
Is je partner niet-christelijk en jij wel?
Of komt je partner uit een andere cultuur?

In alle bovenstaande gevallen is de Premarriage Course echt iets voor jou! Het maakt niet uit wat je achtergrond is. De cursus is er voor ieder stel dat wil investeren in hun relatie en zich wil voorbereiden op een toekomst samen!

(Bovenstaand overgenomen van de https://premarriagecourse.nl/over-premarriage-course/)

Premarriage Course
bron: Premarriagecourse.nl

Heb je nog vragen? Stel ze via het contactformulier.


Vertel het verder!