Over huwelijken en seks vanuit christelijk perspectief

Kokosolie: Onmisbaar op jullie nachtkastje!

Kokosolie: Onmisbaar op jullie nachtkastje!

Kokosolie is een wonderlijk goedje, wat op heel veel verschillende manieren te gebruiken is. Je kunt het kopen om in te bakken, braden of frituren, maar vergis je niet, het is de moeite waard om een potje op jullie nachtkastje te hebben staan!

Kokosolie: Onmisbaar op jullie nachtkastje!

bron: Pixabay

Kokosolie als massageolie

Naast dat je er mee kunt kokkerellen, kun je kokosolie ook uitstekend gebruiken als lekkere massageolie.
Daar waar de meeste mannen weinig opwarmtijd voor een vrijpartij nodig hebben, hebben de meeste dames wat meer tijd nodig om in de stemming voor seks te komen. En een (uitgebreide) massage kan een prima opwarmertje zijn! Nou zijn er natuurlijk allerlei soorten massageolie te koop, maar kokosolie is toch onze favoriet! Lees verder om te weten waarom!

Wat is kokosolie?

Eerst even wat meer over dit bijzondere natuurproduct:
Volgens wikipedia: Een tropische olie, die wordt verkregen door persen of extractie van kopra, het gedroogde witte vruchtvlees van de vrucht van de kokospalm, de kokosnoot. Ongeharde en ongeraffineerde (vierge) kokosolie heeft een smeltpunt van rond de 24-26 Β°C en is daarom in ons klimaat meestal gestold, en dus een vet.

Kokosolie ruikt en smaakt in de pure vorm uiteraard naar kokos. Er is ook kokosolie verkrijgbaar zonder kokosgeur en smaak. Als je wilt kun je dan je eigen geur of smaak toevoegen. Denk aan aardbeien, chocola of lavendel.

Met een smeltpunt van rond de 25 graden is het handig bewaren in een potje, terwijl het toch smelt in je hand of op de huid. Voor een massage schraap je wat uit het potje met een lepeltje of je vingers, en laat het smelten in je hand. Vervolgens kun je je geliefde er uitgebreid mee masseren. Begin bijvoorbeeld met de schouders, nek en rug voor een heerlijke ontspannen massage.

Als je liever met echt warme olie aan de slag gaat, dan kun je eenvoudig een klein beetje in een potje in een bakje (kraan)heet water zetten. Afhankelijk van de hoeveelheid is het binnen een kwartiertje heerlijk warm.

Opwarmertje naar seks

Uiteraard hoeft het niet, en kan het bij een massage blijven, maar het kan ook een prima opmars zijn naar heerlijke seks. Neem de tijd samen, focus niet direct op de gevoeligste plekjes, maar werk er langzaam naartoe. Pak er gerust nog een beetje olie bij als het niet genoeg is. Ga bijvoorbeeld vanuit de schouders en nek naar beneden, terwijl je geliefde op zijn of haar buik ligt. Na een poosje omdraaien, en aan de voorkant verder. Ook hierbij, neem de tijd! Geef aan elkaar aan wat je lekker vind, en bouw het langzaam op. Je kunt afwisselen, maar jullie kunnen natuurlijk ook de ene keer de één verwennen, en de andere keer de ander.

Kokosolie als glijmiddel

Het grote voordeel van kokosolie is dat het ook uitstekend dienst kan doen als glijmiddel. Waar een goede opwarming naar een vrijpartij zeker helpt voor voldoende eigen glijmiddel, is het geen garantie. Allerlei omstandigheden, en ook de tijd van de maand hebben hier hun invloed op. Of misschien hebben jullie het voorspel wel een keer overgeslagen, en is het een vluggertje geworden. Dat is heerlijk op zijn tijd, maar vrijen met onvoldoende vocht is pijnlijk, en niet leuk. Zeg het dus gewoon tegen elkaar als dat het geval is. Opnieuw komt hier de kokosolie van pas, maar nu als glijmiddel. Handig, want zo heb je aan 1 potje op je nachtkastje genoeg πŸ˜‰

Je koopt kokosolie natuurlijk om in te kokkerellen, niemand hoeft te weten dat het op je nachtkastje beland πŸ˜‰

Belangrijk!

Er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden als je kokosolie gebruikt bij een massage of vrijpartij:

  • Het is en blijft een olie, en kan dus vlekken maken op je lakens. Hoewel wij nog nooit ergens een blijvende vlek in hebben gehad kun je er natuurlijk voor de zekerheid een handdoek of badlaken onder leggen.
  • Gebruiken jullie latex condooms? Dan is kokosolie als massageolie prima, maar als glijmiddel minder geschikt. De olie breekt de latex namelijk af πŸ™
  • Voor seks onder de douche kun je beter een glijmiddel op siliconenbasis gebruiken. Dat spoelt minder makkelijk door het water weg.
  • Je koopt kokosolie natuurlijk om in te kokkerellen, niemand hoeft te weten dat het op je nachtkastje beland πŸ˜‰

Wacht niet langer, en verwen elkaar eens lekker met kokosolie! Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen!

 

Vertel het verder!

Vorige

Vrijen in de hitte: genieten van seks in de zomer

Volgende

Eenzaam in je huwelijk: Wat als je huwelijk niet lekker loopt?

  1. Joep

    NΓ³g betere intensere seks met cannabis infused kokosolie! Op internet zijn goede eenvoudige recepten te vinden. Nog iets.. Ontgeurde kokosolie is echt troep, afval uit verschillende industrieΓ«n.

  2. Jaja

    We doen dit al jaren. Krijg je nog witte tanden van ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén