Over huwelijken en seks vanuit christelijk perspectief

Valentijnsdag: Kans voor je relatie!

Valentijnsdag: kans voor je relatie!

Misschien vind je Valentijnsdag fantastisch, of misschien juist veel te commercieel. Of je nou aan de ene kant of de andere kant van deze uitersten zit of ergens tussenin, vandaag laat ik je zien dat Valentijnsdag een kans is voor je relatie. Met uiteraard ideeën, een kortingsactie, en een gratis relatie-APK!

Valentijnsdag: Kans voor je relatie!

bron: Pixabay

Hoe vaak komt het ervan?

Natuurlijk is het waar dat je je lief alle dagen kaarten kunt sturen, liefdesbrieven kunt schrijven, bloemen of cadeaus kunt geven, enzovoort enzovoort. Maar hoe vaak komt het er nou echt van? Mijn vrouw en ik hebben de intentie om iedere dag een momentje samen te hebben, iedere week samen te eten, iedere maand iets samen te ondernemen, en ieder jaar een weekendje weg te gaan. De praktijk is weerbarstig. Het leven zit nou eenmaal vol met onverwachtse wendingen wat maakt dat het niet gaat zoals gepland. En dat zal vast niet alleen bij ons zo zijn…

Valentijnsacties

Daarom ben ik blij met tradities. Ze kunnen helpen om iets te gedenken, of om iets regelmatig te doen. Tradities bieden houvast. Zo ook Valentijnsdag. Als je het ziet als een kans, dan is het ook een kans voor jullie relatie! Het helpt om jullie relatie goed te houden of te verbeteren. Een kans op meer intimiteit wil je toch niet laten liggen? Daarbij wordt je ook nog eens geholpen door allerlei (commerciële) acties om jullie als stel een leuk en onvergetelijk moment te laten beleven. En daar kun je gebruik van maken, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Valentijnsacties kun je bijvoorbeeld vinden bij restaurants, bioscopen, hotels, wellness, en bij heel veel webwinkels. Ook christelijke erotiekshop Liefdeskruiden heeft een actie, en ik mag deze aan jullie doorgeven: Bestel voor 14 februari met kortingscode “Valentijn” en je krijgt 14% korting op alle artikelen! De moeite waard om eens te kijken toch?Christelijke erotiekshop Liefdeskruiden

Ben je op zoek naar nog meer ideeën? Vorig jaar schreef ik een blog met leuke ideeën waar je wat mee kunt, maar er is uiteraard nog veel meer! Google kan je helpen, maar ook Pinterest en Instagram kunnen je van inspiratie voorzien.

Aanrader! – Relatie APK

Dit jaar organiseert Marriageweek Nederland in samenwerking met uitgeverij Gideon een mini-challenge: een Relatie APK! Als je je inschrijft via deze link, ontvang je (gratis!) acht dagen lang een inspirerend verhaal en een opdracht in je mailbox om jullie relatie (opnieuw) een boost te geven. In de bijbehorende facebookgroep kun je met andere deelnemers ervaringen uitwisselen, elkaar bemoedigen en meelezen. Ik vind het een prachtig initiatief en heb me aangemeld. Doe je ook mee?

Grijp dus deze Valentijnsdag kans, en investeer in jullie relatie!

 

Vertel het verder!

Vorige

Oud en nieuw: Terugkijken en vooruitkijken in je huwelijk

Volgende

Schrijf jouw geliefde met Valentijn, in stijl van Van Gogh

  1. Anoniem

    En nu nog m’n wederhelft mee zien te krijgen in deze ideeën….

    • Hallo Anoniem, Dankjewel dat je durft te reageren. Je bent echt niet de enige met deze uitdaging, en ik herken ‘m zelf ook wel uit het verleden. Ik denk dat ik hier binnenkort maar eens een blog over ga schrijven, dus dank voor de tip 😉 Zegen voor jullie relatie gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén