Over huwelijken en seks vanuit christelijk perspectief

Liefdeskruiden

“Nieuwe” Nederlandse blog gevonden!

Vandaag ben ik een (voor mij) nieuwe Nederlandstalige blog over seks tegen het lijf gelopen. Of eigenlijk; de blog meldde zich bij mij, door een reactie te geven op mijn linkjes pagina.

Liefdeskruiden.nl

Liefdeskruiden

Deze blog hoort bij de site liefdeskruiden.nl, een christelijk erotische webshop. Daar kende ik er al één van: www.intimitijd.nl. Liefdeskruiden.nl is als webshop vergelijkbaar, en ook hier gelukkig geen bloot. Maar daar waar Intimitijd.nl een beperkte blog heeft, is de blog van Liefdeskruiden.nl behoorlijk uitgebreid, met heel gevarieerde onderwerpen. Zo kun je er (kleine) bijbelstudies vinden over bijvoorbeeld Hooglied, maar ook allerlei ideeën voor creatieve, opwindende seks, en nog veel meer.

Weekopdrachten

Vanaf het begin van 2017 is er iedere week ook een erotische opdracht gepubliceerd, die je alleen of samen kunt doen. Nou is het natuurlijk al halverwege 2017, en eigenlijk vind ik dat jammer, omdat ik er nou zoveel gemist heb. Uiteraard heb ik lekker terug zitten lezen, en kunnen de “oude” opdrachten nog steeds een keer uitgevoerd worden, maar voorlopig eerst maar eens de komende weken proberen mee te doen. Ik kijk er naar uit! Doe je ook mee?

Facebook

Je kunt deze blog volgen via facebook, maar ik heb geen idee of de weekopdrachten daar ook terechtkomen. Ik heb helaas geen optie gezien om de blog via email te volgen, dat zou nog een tip voor de (anonieme) blogger zijn.

Kijk eens rond op Liefdeskruiden.nl, en ik hoor graag wat jullie er van vinden!

 

Update: Er is toch wel een mogelijkheid om via email op de hoogte te blijven van nieuwe blogs op Liefdeskruiden.nl: Als je een reactie geeft op een blogbericht is er een optie om een email te krijgen bij een volgende bericht.

 

 

 

Vertel het verder!

Vorige

Altijd SAMEN blijven spelen!

Volgende

Ongesteld! Wat nu? – Tips voor HAAR

  1. Ha Gerben, bedankt voor je schrijven.
    Niet alle blogs worden op Facebook geplaatst inderdaad.
    Door een reactie te geven, dat mag anoniem, krijg je in het vervolg een mailtje bij het verschijnen van een nieuwe blog.

    Hartelijke groet,

    Martin

  2. Bedankt voor de uitgebreide tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén