Over huwelijken en seks vanuit christelijk perspectief

Altijd blijven spelen

Altijd SAMEN blijven spelen!

Gisteren hebben Judith en ik een bezoek gebracht aan de “Escaperoom voor de Liefde”. Dat was leuk zeg! We waren er echt even samen uit, in een hele andere omgeving, met alleen maar aandacht voor elkaar. Lekker spelen samen πŸ˜‰ Verrast door de variatie en de bijzondere historische locatie hebben we van alles gedaan dat we nog nooit gedaan hadden!

Review: Escaperoom voor de Liefde - Altijd blijven spelen!

Altijdblijvenspelen

Sinds het voorjaar van 2016 is in het centrum van Geertruidenberg deze bijzondere escaperoom geopend. Eigenlijk is het geen escaperoom, maar meer een omgekeerde escaperoom: Je moet samen een (gelukkig niet al te moeilijke) puzzel oplossen om binnen te komen. En dan begint de echte speurtocht pas: De speurtocht naar hetΒ β™₯ van je geliefde.

Op www.altijdblijvenspelen.nl kun je een reservering maken van 3 uur. In de morgen, de middag of de avond. Wij hadden gekozen voor ’s morgens: van 11u tot 14u, lekker onder schooltijd. Er werd hard aan rioleringen gewerkt in Geertruidenberg, dus we moesten iets verder weg parkeren, maar gelukkig was het heerlijk weer, en hebben we daardoor dus een leuke wandeling door historisch Geertruidenberg kunnen maken. En het is gratis parkeren in Geertruidenberg πŸ™‚ Waar vind je dat nog?

Liefdesroutes

Met behulp van een schatkaart (Spoiler alert! Hier alvast te zien), en allerlei aanwijzingen hebben we onze tocht door het pand gemaakt. De escaperoom kent sinds kort 2 “routes”, bij reservering kies je één van beide. Toen wij reserveerden was die keuze er nog niet. Wij hebben de Cupido route gedaan.
Op de site staat deze omschrijving:

De Cupido route is gecreΓ«erd om elkaar in het hart te raken.Β 

In de Casanova route draait het om betoveren,
verleiden en veroveren.
Β 

In iedere ruimte of soms in een hoek was wel iets te doen. Ik ga natuurlijk niet verklappen wat dat allemaal was, want dan is de verrassing eraf! Wij waren in ieder geval verrast door de diversiteit en originaliteit van de activiteiten.

Hier en daar was het wat zweverig, mystiek bijna, en zou je er als christen misschien vragen bij kunnen kunnen stellen, maar we hebben ons daar niets van aangetrokken, en gewoon lekker gedaan waar wij ons wel plezierig bij voelden. Die ruimte is er ook, je hebt als stel in de Escaperoom voor de Liefde altijd de vrijheid om iets wel of niet te doen, of langer of korter, of nog anders.

Coleta, de eigenaar en bedenkster van de Escaperoom voor de Liefde, maakt er echt iets persoonlijks van. Niet alleen tijdens het verblijf in de escaperoom, maar ook er voor, en de stevige verwachting is gewekt dat we nog wel een keer van haar gaan horen, met opnieuw iets leuks voor SAMEN πŸ™‚

mde

Wat kost dat?

De prijs van een bezoek aan de escaperoom is best pittig: 75 euro door de weeks, en 95 euro in het weekend. In eerste instantie vond ik dat best hoog, maar achteraf valt dat wel mee. Als je het vergelijkt met een avondje uit eten samen, dan ben je ongeveer hetzelfde kwijt. Dan hadden we weliswaar kunnen genieten van meer culinaire hoogstandjes, in de Escaperoom voor de Liefde zijn we samen lekker aan het spelen geweest: hebben we nieuwe dingen gedaan, elkaar weer eens anders leren kennen, en nieuwe herinneringen gemaakt! En ook de innerlijke mens is niets te kort gekomen!

3 Uur lijkt lang, maar hoewel we er nog best langer hadden kunnen blijven spelen, was het precies goed. We hebben voor alles rustig de tijd kunnen nemen, en waren toch keurig “op tijd” klaar.

Al met al zeker een aanrader om een keer te doen met je geliefde! Wie weet gaan we de Casanova route nog eens doen πŸ˜‰

Altijd SAMEN Blijven Spelen!

Overigens heb ik geen enkele band met deze escaperoom, en is deze review dus volledig onafhankelijk.

Vertel het verder!

Vorige

Hoe je in alle drukte tijd over kunt houden voor je HUWELIJK

Volgende

“Nieuwe” Nederlandse blog gevonden!

  1. Grappig idee, ik wist niet dat het bestond. Ben nu wel nieuwsgierig hoor 😁

  2. Mary

    Sluit me voledig aan bij het positieve bericht hierboven. Wij waren er 9 mei 2018 en hebben een heerlijke avond gehad. Samen veel gelachen en ook herinneringen opgehaald met sommige atributen. Fijne was…we waren echt samen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén