Over huwelijken en seks vanuit christelijk perspectief

Verhuisd!

Het is al even stil op deze blog. Tenminste, dat lijkt zo. Niets is minder waar! Er is namelijk verhuisd naar daaromzaleenman.nl!

Verhuisd!

We zijn over, het is gelukt! Vanaf nu vind je ons helemaal op daaromzaleenman.nl! (Dat leek eerder ook al zo, maar stiekem werd je doorverwezen naar wordpress.com)

Als je dit leest ben je op de nieuwe site en dat is goed! Rechts in het menu kun je je emailadres invullen om een email te krijgen bij een nieuw bericht. Als je dat al had, moet dat helaas hier nog een keer, het is niet gelukt dit te migreren πŸ™ .

Ik heb geprobeerd om alle pagina’s en blogs na te lopen en te controleren op verhuis-foutjes. Mocht je toch nog iets tegenkomen, dan hoor ik het graag van je!

Waarom eigenlijk verhuizen?

Na iets meer dan een half jaar bloggen en 25 blogberichten verder, werd het hoog tijd om naar een platform over te stappen met meer mogelijkheden. Groeien is mooi natuurlijk, maar soms kom je tegen grenzen aan, en heb je even een investering nodig om weer verder te kunnen. Vandaar dat de blog is verhuisd. Mogelijkheden die nu wel bereikbaar worden zijn onder andere een betere integratie met facebook, meer mogelijkheden met opmaak, en meer en betere statistieken.

Daaromzaleenman weetjes

Over statistieken gesproken: Wist je dat:

In de tussentijd zijn er wel allerlei ideeΓ«n opgepopt voor nieuwe blogs, dus binnenkort weer nieuwe inspiratie om je huwelijk goed te houden, je relatie te versterken en je seksleven te verbeteren!

PS:
Wist je dat ik ook vragen beantwoord? Stel hier je vraag!

PPS:
Vergeet dus niet je opnieuw aan te melden op daaromzaleenman.nl!

Vertel het verder!

Vorige

Daarom is seks zo belangrijk voor je man!

Volgende

De kracht van kwetsbaarheid: Jezelf (bloot)geven!

  1. Wow! Looking good! Veel blogplezier en succes nu je β€˜verhuisd’ bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén