Over huwelijken en seks vanuit christelijk perspectief

Bloemen

Miniblog: Zeg het met bloemen!

Om de enorme hoeveelheid ideeΓ«n die ik nog heb voor deze blog, gemakkelijker te publiceren, begin ik vandaag iets nieuws.
Een miniblog: met een paar zinnen en misschien een plaatje je inspiratie geven om je relatie nog mooier te maken.
Vandaag de eerste: Zeg het met bloemen!

Bloemen

Zeg het met bloemen

Wanneer heb je voor het laatst bloemen voor je vrouw gekocht? Geloof me, dat doet haar goed!
Zorg er wel voor dat je weet wat ze mooi vind natuurlijk. Dat is al de eerste uitdaging. Bloemen zijn er in alle soorten en maten, goedkoper en duurder. Vind ze een boeket echt helemaal niks? In een bloemenzaak vind je allerlei “aardigheidjes” om cadeau te doen, maar wat vind ze leuk? Aan jou de uitdaging om een alternatief te vinden, maar dan moet je natuurlijk wel weten wat ze belangrijk vindt πŸ˜‰

Laat me weten wat je vind van deze miniblog! Heb je zelf goede inspiratie om te delen? Stuur me je tips, dan heeft een ander er ook nog wat aan!

Vertel het verder!

Vorige

Internationale dag van het vrouwelijk orgasme

Volgende

Miniblog: Ik hou van jou!

  1. Aritha

    Leuke tip! Bloemen zijn meestal goed behalve als je partner allergisch is voor bloemen. Mij doet het niet zoveel als ik bloemen krijg. Wel leuk natuurlijk. Maar ik hoor als vrouw liever een complimentje. Dat doet me meer.

  2. Hoi Aritha, dankjewel voor je reactie! Complimentjes zijn inderdaad heel krachtig, en doen we meestal veel te weinig. Ik zal er eens een (mini)blog over schrijven binnenkort!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén