Nadat ons eigen huwelijk in een flinke dip was terechtgekomen, zijn wij allerlei boeken, blogs en websites over huwelijken, relaties en seks gaan lezen. Nu ondertussen meer dan 10 jaar geleden begon ons huwelijk daardoor langzaam aan weer te bloeien. Met vallen en opstaan hebben we heel veel geleerd, en groeide verlangen om deze kennis en ervaring ook te delen met anderen.

premarriagecourse

bron:premarriagecourse.nl

Dit resulteerde in het voorjaar van 2017 in het geven van een PreMarriageCourse aan drie jonge stellen. Daarbij ontstond het idee om een overzicht te maken van links naar goede sites over huwelijken en seksualiteit.

Ondertussen waren Judith (mijn echtgenote) en ik er echt wel achter gekomen dat we niet de enige waren met uitdagingen in hun relatie. Maar we waren er ook achter gekomen dat met de juiste kennis, de wil om het te verbeteren en de passie weer terug te krijgen, er echt wel weer een spetterend huwelijk van te maken is!

Doorgeven

En dat willen we heel graag doorgeven aan de rest van de wereld. Dan kunnen andere huwelijken er ook door groeien!

Met dat in gedachten ontstond de wens om online een overzicht te maken met leerzame in interessante links. En je raadt het al, dat werd deze blog.

In een volgende blogpost zal ik misschien ons verhaal nog wat uitvoeriger uit de doeken doen. Voor nu is het voldoende om de aanleiding van deze blog te kennen.

Veel van de gelinkte websites zijn Engelstalig, wat meteen de uitdaging geeft om zelf voor Nederlandstalige content te zorgen.

En zo is het begonnen!

Ideeën genoeg in elk geval 😊, maar mocht je een onderwerp aan willen dragen, dan mag dat natuurlijk!

 

 

Vertel het verder!